Mukaan toimintaan

Jokaiselle periodille valitaan muusikot ilmoittautumisten perusteella. Ilmoittautuminen alkaa noin puoli vuotta ennen kutakin periodia. Orkesteriin ovat tervetulleita kaikki puhallin- ja lyömäsoittajat, joilla on innostusta orkesterimuusikkona toimimiseen ja ammattiosaamisen ylläpitämiseen.

Esimerkiksi soitonopettajat ovat hyödyntäneet orkesterin periodeja koulutuspäivinä, varsinkin tilanteessa, ettei ole aikaa tai muuta mahdollisuutta soittaa muiden ammattilaisten kanssa orkesterissa.

Ilmoittaudu mukaan & lisätietoja:
info@fswp.fi, p. 050 3610431 / Marjo Riihimäki.

Suomen Puhallinsinfonikot ry on yhdistys, jonka hallituksessa toimivat Marjo Riihimäki (pj), Anna-Leena Lumme, Niko Ronimus, Pauliina Sormunen, Sirke Tynskä, Ville Karjalainen, Sanna Voss-Lagerlund, sekä Katri Laakso.

Yhdistykseen kuuluminen ei ole edellytys orkesterin periodeille osallistumiselle. Vuosittain kerättävä vapaaehtoinen jäsenmaksu on 20 euroa, ja sillä katetaan toimintakuluja.

Jäsenmaksutiedot 20€/vuosi
Saaja: Suomen Puhallinsinfonikot ry
Tilinumero: FI2611993000112865 BIC: NDEAFIHH
Viitenumero: 9917 (kaikille sama).
Jos maksu maksetaan muulta kuin omalta tililtäsi, laita viestikenttään oma nimesi + jäsenmaksu 2019 (kyseessä oleva vuosi).

Suomen Puhallinsinfonikot.